Košarica
0 proizvodov - 0.00€0

Vaša košarica je prazna!Milo iz katrana 95g

Milo iz katrana vam bo pomagalo razbremeniti kožo različnih vrst ekcemov in luskavice. Deluje terapevtsko in protivnetno, pomirja in regenerira.


Katran zavira srbečico in deluje antiseptično, tako težave ne samo prekrije, temveč kožo tudi regenerira. Pomaga pri luskavici in ekcemu! Vsa HillVital mila so naravna in ​​ne vsebujejo umetnih dišav, barvil ali drugih kemikalij.
8.40€

Brez DDV.: 7.00€

Več kot >5 izdelkov na zalogi

Več kot >5 izdelkov na zalogi

Payment Methods

Brez DDV.: 7.00€

Payment Methods

LAJŠAJTE KOŽNE BOLEZNI Z MOČJO KATRANA


Katran je ihtiol, derivat žvepla, ki je sicer neprijetnega vonja, vendar pa v kombinaciji z izbranimi eteričnimi olji pomaga pri težavah luskavice in ekcema. Katran ima številne kozmetične in pozitivne učinke na zdravje kože.


Katran deluje protivnetno, njegova najboljša lastnost je, da učinek doseže po naravni poti. Pomaga pri težavah ekcema in luskavice, prispeva k regeneraciji kože, zmanjšuje značilne simptome kožnih bolezni in srbenje.


Milo iz katrana vsebuje visoko učinkovit katran, v njegovi naravni in najučinkovitejši obliki. Deluje proti srbečici, protivnetno, ima dezinfekcijski učinek in poveča prekrvavitev kože


Dodano kozje mleko v milu doda koži pravo razkošje. Milo dodatno vsebuje tudi aminokisline, vitamine, nenasičene maščobe, ki obilno nahranijo kožo, prizadeto pri ekcemih ali luskavici.


Ne le vaša koža, tudi vaši lasje so lahko videti mlajši. Milo iz katrana lahko uporabite tudi na lasišču.


Prav tako se ni treba bati neprijetnih vonjav zaradi katrana, ročno izdelanemu milu smo dodali še vonj evkaliptusa in rožmarina.


Sestava


Natrijev kokoat, natrijev heliat, natrijev olivat, voda, natrijev palmat, glicerin*, natrijev kastorat, natrijevo kakavovo maslo, natrijevo karitejev maslo, natrijev šeleoil-sulfonat, oves, olje rožmarina, olje modrega evkalipta, limonen**

*Pojavlja se naravno med miljenjem

** Eterično olje je naravna sestavinaPAKIRANJE: 95 g
8.40€

Brez DDV.: 7.00€

Več kot >5 izdelkov na zalogi

Predvideni čas dostave: Petek 29.9.

Več kot >5 izdelkov na zalogi

Predvideni čas dostave: Petek 29.9.

Payment Methods

Dobavni roki

Če v zadevni ponudbi ni določeno drugače, se dobava blaga opravi v Sloveniji v 2 - 3 delovnih dneh po sklenitvi pogodbe (z dogovorjenim predplačilom po navodilu plačila).

Prosimo upoštevajte, da ob nedeljah in praznikih dostava ni možna.

Če ste naročili artikle z različnimi dobavnimi roki, bomo blago odpremili v skupni pošiljki, razen če bomo z vami sklenili drugačne dogovore. Dobavni rok se v tem primeru določi po izdelku z najdaljšim dobavnim rokom, ki ste ga naročili.


Možnosti plačila

  • Predplačilo z bančnim nakazilom
  • Plačilo s kreditno kartico
  • Plačilo s strani PayPal
  • Takojšnje plačilo

Podrobnosti o plačilu

Pri plačilu s kreditno kartico se bremenitev vašega računa kreditne kartice opravi s pošiljanjem blaga.


Naš bančni račun:

Imetnik računa: BizPartner Group GmbH
Ime banke: Deutsche Bank
IBAN KODA: DE74 1007 0124 0227 0288 00
SWIFT / BIC: DEUTDEDB101
V primeru vprašanj nas kontaktirajte preko kontaktnih podatkov v rubriki “O podjetju”.