Košarica
0 proizvodov - 0.00€0

Vaša košarica je prazna!

Komentarji kupcev

Hillvital tehnologijaOd informacijske tehnologije do zdravilnih zelišč.

Če bi nam kdo pred štirimi leti rekel, da se bomo odpovedali informacijski tehnologiji in da bomo z leti postali eno vodilnih podjetij naravnega zdravja in zdravilnih zelišč, mu ne bi verjeli!


Vendar pa ...


Danes nas spremlja več tisoč ljudi, ki imajo enako vizijo. Menimo, da je zdravje preprosto, da ni zapleteno. Najpomembnejše je, da je ključ do zdravja resnična moč narave. Narava se obnavlja in poskrbi, da življenje deluje.


Vendar ni bilo vedno tako.


Težko si je predstavljati, da so računalniški strokovnjaki, programerji in nepremičninski agent razvili HillVital Master kremo.


Začetno obdobje je bilo zelo težko. Vse svoje prihranke smo vložili v proizvodnjo in po napornem delu in številnih neprespanih nočeh, odposlali prve proizvode Master kreme.


Čudeži resnično obstajajo.

Bilo je skoraj neverjetno, le dva tedna po prodaji prvih izdelkov, smo prejeli zahvalna pisma in bili preplavljeni s klici kupcev. Skrivnostnih trajnih bolečin ni bilo več, v nekaj dneh smo rešili večletne težave. Pozneje so se oglasili še družinski člani, prijatelji, znanci. Naši kupci so se nam zahvalili in oddali nova naročila. Sedaj HillVital ekipa že lepo raste.


Zgodil se je čudež ... vendar zakaj? Kako je to mogoče? Kaj se je zgodilo?


Poiskali smo odgovore.

Začetni razcvet je prinesel nadaljnje zaplete. Kako razumeti, kako deluje Master krema? Kakšne zdravilne rastline priporočati pri določeni zdravstveni težavi? Katera rešitev je najboljša za to in ono težavo? Strokovni nasveti so bilič impreje potrebni.


Znanost ni dala razlago.

Kontaktirali smo univerzo Semmelweis - Inštitut za farmakologijo, ki je temeljito ocenil sestavo kreme. Odkrili so, da je krema "zelo inovativna", in da vsebuje veliko sestavin, vendar niso našli prave razlage za nepričakovane pozitivne zdravstvene rezultate. Nato smo kontaktirali zakonodajne organe, ki so definirali, da je krema večinoma razvita v skladu z "ljudskim zdravilstvom"in manj na podlagi znanosti o zdravilnih rastlinah". Skratka, vprašanje je ostalo, učinkovitost kreme ni bila razložena.


Skrivnost je v tem, da ni nobene skrivnosti.


Morali smo se sprijazniti z dejstvom, da znanost ni dala razloga našega izjemnega uspeha ...


V raziskovalno skupino smo povabili strokovnjake; zdravnike, alternativnega zdravnika in kemijskega inženirja. Tri leta intenzivnih raziskav in razvoja so privedli do prepoznavne uspešnosti. Našli smo tri glavne dejavnike, ki so odgovorni za neverjetne rezultate, vendar ima eden ključno vlogo. Najprej smo odkrili zakon sinergije, več zelišč ima močnejši učinek. Drugi dejavnik je pravilno razmerje med različnimi sestavinami (olja, sestavine, ekstrakti), vendar to še vedno ni dalo zadostne razlage.


Končno smo odkrili najpomembnejše.
Zadnja bistvena sestavina je Narava!


Izkazalo se je, da je skrivnost preprosta. Sestavine kreme so tako učinkovite, ker se pojavljajo v naravi sami. Tega res nismo pričakovali. Izkazalo se je, da ni skrivnosti. Ni skrivne sestavine, niti skrivnega recepta, nič ni posebnega ali zapletenega. Samo narava. In zdi se, da nič drugega ni potrebno.


Filozofijase rodi
Kaj je HillVital?

HillVital je želja po spoznavanju in izkoriščanju resničnih potencialov narave in omogočanju dostopnosti. Zakaj? Ker je narava tista, ki deluje. Instinktivno čutimo, da so naravne stvari najboljše, ne samo, ko govorimo o zdravju. Torej nismo razvili ničesar novega, vendar nam sledi vedno več ljudi.


Še dolga pot nas čaka, vendar pa smo na pravi, naravni poti!