Košarica
0 proizvodov - 0.00€0

Vaša košarica je prazna!

Komentarji kupcev

Prehrana sklepov

Ali veste, zakaj naše telo potrebuje ustrezno prehrano sklepov? Naša energija, stabilnost in sposobnost gibanja so odvisni od sklepov. Zato je ohranjanje dobre kondicije sklepov s pravilno prehrano izjemno pomembno. Pravilna prehrana vam lahko pomaga pri:

  • obnovi ligamentov;
  • regeneraciji hrustanca;
  • izboljšanju mobilnosti;
  • oskrba sklepov s snovmi, ki so po naravi del njihove sestave.

Katero prehrano izbrati?

Iščete kompleksno rešitev? Preverite Vitago. Ta mešanica vitaminov dodatno pomaga podpreti sklepe, hrbet, mišično-skeletni sistem, revmo, artrozo, osteoporozo in protin.

Kura vsebuje vitamine in druge hranljive snovi, ki oskrbujejo sklepe s sestavinami, ki jih potrebujejo. Tako boste brez omejitev nadaljevali vaš aktivni življenjski slog.


Kolagen - podpora za sklepe, 500 ml

V Košaro 38.90€ Brez DDV. 32.42€
Več kot >5 izdelkov na zalogi Predvideni čas dostave: Četrtek 30.9.
Paket Komplex Vitago

V Košaro -6% 72.80€ 68.43€ Brez DDV. 57.03€
Več kot >5 izdelkov na zalogi Predvideni čas dostave: Četrtek 30.9.
-6 %
Čaj Go - sklepi, revmatizem, artritis 150g

Za regeneracijo sklepov, hrustanca in tkiv. Zeliščna mešanica pomaga zdraviti boleče sklepe, revmo, artrozo in pomaga pri zdravljenju mišično-skeletnih bolezni ter podpira regeneracijo po poškodbah.

V Košaro 12.90€ Brez DDV. 10.75€
Več kot >5 izdelkov na zalogi Predvideni čas dostave: Četrtek 30.9.

Prehrana sklepov - zakaj jo potrebujemo?

Aktivno življenje in redno ukvarjanje s športom pomeni pritiske na sklepe, kar povzroča njihovo obrabo. To velja za vsak šport. Če ste ljubitelj zdravega načina življenja, ne smete pozabiti na prehrano sklepov!

Zelo pomembno je, da v vašo vsakodnevno prehrano vključite tudi naslednje prehranske dodatke:

Glukozamin

Glukozamin je snov, pridobljena iz mehkužcev in rakov. Glukozamin neguje sklepe in preprečuje propadanje sklepnega tkiva. Poleg tega glukozamin:

  • deluje analgetično;
  • upočasni različne bolezni sklepov, kot je naprimerosteoartroza.

Glukozaminse jemlje s trdno hrano in ne na prazen želodec.

Hondroitin

Hondroitin je narejen iz živalskega hrustanca. V kombinaciji z glukozaminom pomaga upočasniti osteoartritis in pomaga zmanjšati bolečine v sklepih. Prav tako veže vodo in lahko izboljša prožnost hrustanca.

MSM

MSM vsebuje žveplo in pomeni metilsulfonilmetan. Ima močne antioksidativne in protivnetne lastnosti in pozitivno vpliva na ustvarjanje kolagena.

Vitamin C

Ne pozabite tudi na vitamin C, ki pomaga pri ustvarjanju kolagena. Deluje tudi kot antioksidant, pomaga preprečevati morebitne poškodbe hrustanca in podpira rast hrustanca.

Če želite preprečiti bolečinev sklepih ne pozabite na pravilno prehrano!

HillVital nasvet

Za podporo mišično-skeletnega sistema (mišice, sklepi, kosti in kite) vam predstavljamo čaj Go. Njegova edinstvena formulacija je zasnovana za vse, ki iščejo optimizacijo mišično-skeletnega sistema.

Poleg vitaminskih dodatkov za sklepe si lahko pomagate tudi od zunaj–z naravno kremo Master. Master je priljubljenakrema za odpravljanje bolečin sklepov in mišic.