LUUV foam creams - a gentle caress for your body

Peneče kreme LUUV - nežno božanje za vaše telo

Hladnejše vreme ni več daleč in krema za telo bo kmalu postala zelo potreben dodatek k številnim lepotnim tretmajem. Zračne kreme za telo s penasto teksturo LUUV so že priljubljene, toda kakšna je razlika med njimi in kako izbrati najboljšo za svojo kožo? ... o tem bomo več napisali čez trenutek.


Zračnost, lahka tekstura in bogata hidracija - to so ključne besede, ki zaznamujejo peneče kreme LUUV.

Ena od najbolje prodajanih in najbolj priljubljenih LUUV-ovih krem za telo je vitaminska bomba bleščeče svetlo oranžne barve in veselega šopka vonja citrusov - Krema za telo Bucberry Carrot z mangovim maslom. Bogata z vitamini in s prijetnim vonjem, ta krema za telo bo vaši koži zagotovila čudovito sijočo polt in dolgotrajno vlaženje.

Olje rakitovca v kremi  vsebuje vitamina A in E, ki sta dobra antioksidanta - pomemben del procesa obnove kože. Korenčkovo olje pa koži doda sijaj in ji povrne vitalnost, poleg tega vsebuje vitamin A in betakaroten, ki dajeta koži čudovit sijoč videz. Zaradi mangovega masla koža ostane svilnato mehka - mangovo maslo vsebuje veliko maščobnih kislin in tudi antioksidante, ki pomagajo ohranjati mladost kože, napenjajo kožo in izboljšujejo njen tonus.

Krema za telo z rakitovcem in korenjem vlaži, obnavlja in ščiti - uravnoveša suho in mastno kožo, ne mašuje por, zato je krema primerna za vse vrste kože. Ob dolgotrajni uporabi je koža mehkejša in bolj čvrsta, znaki staranja se zmanjšajo, koži pa se povrne naravna elastičnost. Zaščiti kožo pred onesnaženjem in škodljivimi UV-žarki. Lahkoten vonj citrusov prebudi vse čute in vsakič znova navduši.

Kožo ščiti pred onesnaženjem, ostrim podnebjem in škodljivimi UV-žarki.

Če pa imate suho in razdraženo kožo, vam priporočamo, da poskusite globoko vlažilno in pomirjujočo slivovo kremo za telo s kokosovim oljem. Peneča se krema s sočno aromo slive in čudovitim svetlo vijoličnim odtenkom vsebuje olje slivovih jedrc, izvleček brusnice in kokosovo olje, ki uravnavajo vlažnost kože in jo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Hladno stiskano olje slivovih jedrc je bogato z vitamini A, C in E. izvleček brusnice je antioksidant proti staranju, ki izboljšuje elastičnost kože. Poleg tega krema vsebuje obilo maščobnih kislin omega, ki globoko obnavljajo in vlažijo kožo.

Vlažilna krema za telo s slivovim oljem koži doda sijaj in mehkobo ter pomiri razdraženo kožo. Hitro se vpije, ne zamaši por in je primerna tudi za občutljivo kožo.

Vse LUUV kreme za telo s penasto teksturo so VEGAN in ne dražijo kože. Hitro se vpijejo in na koži ne puščajo lepljivih ali mastnih madežev.
Back to blog